Taxatierapport van Mameren Makelaardij

Van Mameren Makelaardij verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Hilversum en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking, indien wenselijk kunnen wij een taxatierapport al binnen 72 uur leveren.


Wanneer is een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Hilversum en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Van Mameren Makelaardij levert al een gevalideerd rapport vanaf € 460,- (incl. btw). NB. Let op dat het rapport niet ouder is dan 3 maanden.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in!


Van Mameren Makelaardij is aangesloten bij NWWI, Vastgoedcert en is erkend lid van vastgoedpro en NRVT..